InzichtenDe lancering van 150cmlift.nl

De lancering van 150cmlift.nl

Iedere sector in Nederland zal een plan moeten maken hoe ze weer ‘open’ kunnen na de intelligente lock down voor Covid-19 of Corona. Natuurlijk is de liften branche nooit helemaal gesloten geweest. Maar hoe moeten we verder in de nieuwe anderhalvemeter maatschappij?

150cmlift.nl

Iedere sector in Nederland zal een plan moeten maken hoe ze weer ‘open’ kunnen na de intelligente lockdown voor Covid-19 of Corona. Natuurlijk is de liften branche nooit helemaal gesloten geweest. Maar hoe moeten we verder in de nieuwe anderhalve meter maatschappij?

Liftmanagement Nederland neemt samen met marktpartijen een initiatief om bij gebruikers en eigenaren te inventariseren wat de maatregelen zouden kunnen zijn in de liften sector om de verspreiding van virussen te minimaliseren.

Hiervoor hebben wij 150cmlift.nl gelanceerd. Hierop kan ieder in of buiten de sector ideeën of problemen invoeren. Deze worden in de branche organisaties besproken en mede op basis hiervan zal de sector aanbevelingen doen voor gebruik van liften in de anderhalve meter maatschappij.

Inzichten

Nog meer relevant nieuws

Onze partners

Wij werken met plezier voor