Over ons

Team LiftMN staat voor u klaar

Lift Management Nederland is een advies- en beheerbureau op gebied van liftinstallaties. Met onze diensten kunnen we voor alle lifteigenaren van meerwaarde zijn op gebied van: Kostenbeheersing, betrouwbaarheid en veiligheid.

Contact formulier


  Onze kernwaarden:

  Betrouwbaarheid

  Veiligheid

  Kostenbeheersing

  Uw lift, onze zorg

  Wie zijn wij?

  Wij zijn gespecialiseerd in advies en beheer van bestaande installaties, maar kunnen u ook adviseren op gebied van nieuwbouw. Met ons landelijke netwerk van liftspecialisten kunnen wij op elk moment met de juiste kennis schakelen om uw organisatie te versterken.

  Onze diensten bestaan vooral uit: beheer, inspecties, aanbestedingen en advisering maar in overleg met u kunnen wij ook komen tot een maatwerkoplossing.

  Lift Management Nederland is opgericht op 1 januari 2012 door Jeroen Campman. Na ongeveer 10 jaar in diverse functies in de liftenbranche werkzaam geweest te zijn vond hij de tijd aangebroken om organisaties te versterken met zijn opgedane kennis. Naast de kennis van Jeroen wordt door Lift Management Nederland gebruik gemaakt van de kennis van verschillende liftspecialisten waardoor geen vraag te ingewikkeld is en het zelden voorkomt dat er geen oplossing voor gevonden kan worden.

  Graag zijn wij ook u van dienst!

  Alle medewerkers van Lift Management Nederland zijn VCA gecertificeerd.

  Onze partners

  Wij werken met plezier voor